Мнения и препоръки от нашите клиенти

Възложих заверката на осигурителната си книжка за осигурителен стаж и доход от НОИ на счетоводна къща “Фантакс” ЕООД и бях изненадан от отговорното отношение и ясните отговори, които получавах на задаваните от мен въпроси. Всички нередности, които възникнаха в хода на проверката бяха отстранени и аз получих книжката си заверена и в изрядно състояние. Съставят и подават платежните документи и декларациите образец 1 и 6 за самоосигуряващи се лица. Те са млади и енергични хора с хъс за работа, компетентни и отговорни, конумикацията с тях е лесна и работата се върши професионално.

Д. Димов – адвокат, гр. София

Тъй като често отсъствам от страната ми трябваше партньор, на който да имам пълно доверие. Намерих го в лицето на служител от счетоводна къща “Фантакс” ЕООД. Те се грижат за моето счетоводно обслужване започвайки от съставянето и подаването на документите за регистрация на фирмата в Агенцията по вписванията, съставянето на коректен сметкоплан, издаването на първичните счетоводни документи, отразяването им в счетоводна програма, изготвянето на всички необходими справки през годината и съставяне на годишна данъчна декларация и финансов отчет и пода ването им законоустановения срок, изчисляват възнагражденията на персонала, подържат досиетата и подават всички необходими документи свързани с персонала. Комуникацията с тях е лесна и винаги са готови да се отзоват в удобно за мен време като всичко е свършено точно и коректно.

Д. Пашов – управител на “Агрония” ЕООД

Перфектно изпълнение, точност, комуникация, доверие, надеждност ... И всичко това на едно място! Така се представи за мен счетоводна къща “Фантакс” ЕООД. Аз съм доволна и удоволетворена, че избрах именно тях за попълването на своята годишна данъчна декларация. Получих ясни и точни отговори на разбираем за мен език на въпросите зададени от мен. Ако някога имате нужда от отговорни и компетентни партньори, които да Ви помогнат за Вашите данъци не търсете Вие сте попаднали на точните хора. Те винаги се отзовават в удобно за мен време и винаги се съобразяват с моята ангажираност като всичко изпълняват в срок.

Анна Колева Иванова - търговски сътрудник в “УниКредит Булбанк” АД, гр. София

 

Въпроси и отговори

Oт 01.01.2010 г. всеки, който е избрал да се осигурява за здравно сам трябва да подаде декларация образец 7 в НАП, като във Вашия случай...

Прочети всички »